VÅRE TJENESTER

Vi er en anerkjent aktør innen stålkonstruksjoner til olje-/gassindustrien og byggebransjen. Med sveising, platearbeid og overflatebehandling tilbyr vi skreddersydde løsninger, modulære konstruksjoner, plattformer og rørledninger. Våre kvalitetsprodukter oppfyller bransjestandarder og prioriterer sikkerhet og bærekraft.

Ingeniør tjenester

Ingeniør tjenester​

Våre ingeniørtjenester gir deg nøyaktig modellering, presise tegninger og grundige beregninger for å sikre en vellykket gjennomføring av prosjektet ditt.

Stålbearbeiding

Stålbearbeiding​

Våre stål bearbeidingstjenester omfatter en bred rekke prosesser som skjæring, knekking, valsing, boring, fuging, bøying og gjenging, som sikrer at dine stålkomponenter blir presist tilpasset og av høy kvalitet.

Sveising

Sveising

Vi tilbyr sveisingstjenester for en rekke materialer, inkludert karbonstål, rustfritt stål og aluminium, med fokus på nøyaktighet og kvalitet.

Overflatebehandling

Overflatebehandling​


Vi tilbyr omfattende overflatebehandlingstjenester som sandblåsing, galvanisering og maling, som er nøkkelen til å gi produktene dine en perfekt overflatefinish med høy kvalitet og langvarig beskyttelse.
Service og vedlikehold

Service & vedlikehold​

Vårt erfarne team står klare til å utføre service og vedlikehold på uniter og containere, slik at du kan opprettholde en pålitelig og effektiv drift av dine logistikk- og lagringsløsninger.​

Sjøsikring

Sjøsikring​


Sjøsikring av utstyr på fartøy og rigger er en viktig del av vår tjenesteportefølje. Vi benytter avanserte metoder og utstyr for å sikre at alt fra verktøy og maskiner til strukturer og last er trygt og sikkert festet, slik at arbeidet kan utføres effektivt og uten risiko for uønskede hendelser.
Periodisk Tankkontroll​​

Periodisk tankkontroll​

Vår tjeneste for periodisk tankkontroll omfatter grundig inspeksjon, nøyaktig tykkelsesmåling og pålitelig trykktesting, for å sikre at tankene oppfyller de nødvendige sikkerhetsstandardene og er i optimal stand.

Påleggsveising

Påleggsveising


Vårt ekspertteam utfører påleggssveising med Castolin Hardbanding-teknologi for å gi borerør ekstra beskyttelse og forlenge deres levetid i krevende operasjoner.
Speilsveis & elektromuffesveis​

Speilsveis & elektromuffesveis

Vi tilbyr profesjonell speilsveis- og elektromuffesveis-tjeneste for plastrør, som sikrer en solid og pålitelig sammenføyning uten lekkasjer.